Compleet nieuwe werkomgeving in 2020

Nieuwe werkomgeving RIS Rubber

RIS Rubber is dynamisch en volop in ontwikkeling. Een ingrijpende verandering gaat in 2020 plaats vinden; een compleet nieuwe werkomgeving voor het kantoor in Lelystad.

De plannen voor een nieuwe werkomgeving zijn al in 2018 gesmeed. Het pand in Lelystad waarin RIS Rubber is gevestigd, bestaat al ruim veertig jaar. Het is daarom de hoogste tijd voor een grondige renovatie.

Nieuwe omgeving in 2020

Om in 2020 een nieuw kantoorpand te kunnen betrekken, wordt het huidige gebouw dit jaar gesloopt. De productie in Lelystad blijft uiteraard wel draaien. Op de bestaande fundering zal een volledig nieuwe omgeving worden gebouwd. De buitenkant van de fabriek zal alleen worden aangepast in dezelfde stijl als het nieuwe kantoor. De werknemers van RIS zullen tijdelijk ergens anders worden ondergebracht tot de voltooiing van het nieuwe pand.

Architect al aan de slag

Het nieuwe – volledig eigentijdse – kantoorpand van RIS Rubber is ontworpen door een architectenbureau. De indeling binnen het bedrijf wordt herzien en iedereen mag rekenen op een gloednieuwe werkplek. Hoe alles eruit gaat zien, blijft nog even geheim. Het streven is om in 2020 in een prachtig nieuwe omgeving te werken.

Wordt vervolgd…

Nieuwe werkomgeving RIS Rubber

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen RIS Rubber? Onder aan de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.