Nieuwe huisstijl in Bulgarije doorgevoerd

Na de invoering van het nieuwe logo en de huisstijl bij RIS Rubber in Lelystad, is nu ook signing op de locatie in Bulgarije afgerond.

Afgelopen najaar vond de introductie van de nieuwe huisstijl van RIS Rubber plaats. Het oude vertrouwde logo werd omgedoopt naar een modernere en strakkere variant waarin de herkenbare naam ‘RIS’ een prominente positie behield. De wijzigingen luidden de start van een nieuw tijdperk in. De leiding van het bedrijf is formeel overgedragen op Wouter Rietdijk nadat zijn vader Henk Rietdijk de laatste 22 jaar aan het roer stond.

De wijziging van de huisstijl is bewust gefaseerd doorgevoerd. “We hebben eerst alles in Lelystad veranderd. Mochten we tegen eventuele knelpunten aanlopen, dan zou dat gemakkelijker in Lelystad te regelen zijn, dan vanuit Bulgarije”, aldus Wouter. Overigens viel dat achteraf gezien reuze mee. “Het is een strakke en logische huisstijl geworden. De naam RIS springt er uit, ook als je van grote afstand naar het logo kijkt.” Afgelopen week zijn de laatste borden op de productielocatie in Bulgarije aangepast.