Nieuw ERP-systeem voor efficiëntere processen

Nieuw ERP-systeem voor efficientere processen

Om in te spelen op de groei van de organisatie werkt RIS Rubber sinds 1 januari 2019 met een nieuw back-officesysteem. Dit nieuwe Enterprise Resource Planning (ERP) systeem beheert onder meer de orderadministratie, productieplanning en productinformatie van de gehele organisatie.

Het oude systeem sloot niet meer aan op de wensen van RIS Rubber. Met de overstap op dit ERP-systeem kunnen we efficiënter en transparanter onze bedrijfsprocessen en financiële stromen beheren, analyseren en aanpassen. Intern zijn daartoe alle processen opnieuw in kaart gebracht en ingevoerd in het ERP-systeem. Klanten zullen vooral in de veranderde vormgeving van de correspondentie met RIS Rubber de effecten zien.

Bewezen meerwaarde van systeem

Vanwege de importantie en de impact van een dergelijke overstap heeft RIS Rubber gekozen voor een ERP-systeem van een aanbieder met veel ervaring met soortgelijke productiebedrijven als RIS Rubber. Sterker, de ontwikkelaar is zelf van oudsher een productiebedrijf dat zocht naar een optimaal back-officesysteem voor haar bedrijfsprocessen.