Een nieuwe afdeling binnen RIS Rubber

Marije - marketing afdeling RIS Rubber

Per maart 2019 is er een marketing afdeling opgezet in Lelystad. Mijn naam is Marije en ik ben verantwoordelijk voor de marketing binnen RIS Rubber. Er staat een fantastische uitdaging op mij te wachten: de marketing vormgeven.

Zes jaar geleden heb ik de opleiding HBO Communicatie afgerond en vervolgens ben ik aan de slag gegaan in de wereld van de marketing-communicatie. Ik verdiep mij graag in deze veranderlijke (online) wereld. Het is bijzonder om te zien hoe de marketing communicatie elk jaar weer opnieuw verandert.

Een grote uitdaging

Rubber is écht een vak apart. Niet één rubber vormartikel is hetzelfde en iedere klant heeft een andere wens. De samenwerking tussen de klant en RIS staat daarbij ook dagelijks centraal. Samen wordt de perfecte oplossing gecreëerd voor een tevreden klant. De uitdaging om hier over te communiceren heeft mijn interesse gewekt.

Waar vind je mijn werk terug?

De taken die ik uitvoer binnen RIS zijn erg divers. Zo is dit nieuwsbericht die u aan het lezen bent door mij geschreven. Daarnaast voorzie ik de website van nieuwe informatie, houd ik alle social media kanalen up to date en zorg ik ervoor dat alle marketingzaken helemaal op orde zijn. In november zijn wij weer vertegenwoordigd op de beurs Europort in Rotterdam. De communicatie tussen RIS Rubber, de standbouw en de locatie zijn ook mijn verantwoording. Met mijn komst is er besloten om zo snel mogelijk een nieuwe bedrijfsfilm te produceren. De bedrijfsfilm staat op dit moment gepland om uit te voeren en laten wij graag zien als deze af is.

Volgt u ons al?

RIS Rubber is actief op een aantal social media kanalen. Op de volgende kanalen kunt u ons volgen: Facebook, Instagram en LinkedIn. Via deze kanalen verstrekken wij informatie aan onze bestaande contactpersonen, maar ook potentiële klanten laten wij graag zien waar RIS Rubber zich mee bezig houdt. We nodigen u graag uit om ons via deze kanalen te volgen. Ook de nieuwe bedrijfsfilm wordt hier gepresenteerd.

Bekijk onze Facebook pagina hier.
Bekijk onze Instagram pagina hier.
Bekijk onze LinkedIn pagina hier.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen RIS Rubber? Onder aan de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.