Trots op onze nieuwe bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo RIS RUBBER

Samen met videomarketing bureau Devion heeft RIS Rubber een nieuwe bedrijfsvideo geproduceerd. Er is gekozen voor een nieuw concept in de vorm van een animatievideo die uitlegt waar RIS Rubber voor staat.

Devion is een jong en vooruitstrevend videomarketing bedrijf. Zij maken animatievideo’s, productvideo’s, bedrijfsfilms en tal van andere varianten. Naast de ontwikkeling van deze video’s, zorgt Devion ervoor dat de video bij de gewenste doelgroep terecht komt.

Nieuwe bedrijfsvideo

Met trots laten wij de nieuwe video zien:

RIS Rubber staat voor rubber en de ontelbare vormen die rubber kan aannemen.

De tekst in de video

Wanneer technische oplossingen vragen om flexibiliteit. Om compromisloos maatwerk, dat kan meebewegen. Niet bang is voor wat weerstand, stressbestendig onder grote druk en bestand tegen een stootje. Dan zoekt u een natuurlijke partner, die risico’s weet af te dichten, die zorgt voor vertrouwen en overtreft wat u verwacht. Van ontwerp en engineering van elk individueel product tot ontwikkeling van bijbehorende matrijzen. Creatie van uw product en een uitvoerig testtraject van het resultaat. Volledig op maat voor elk product en elke wens. Bij kleine producties, of enorme oplages; altijd een passend antwoord op uw specifieke vraag. Dat is waar RIS voor staat. En wat u van rubber kunt verwachten.

Het plan is om meer video’s te gaan maken die een goed beeld schetsen van onze organisatie. Op de website en onze social media kanalen deze getoond. Volg ons dus op Facebook, Instagram, YouTube of LinkedIn.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen RIS Rubber? Onder aan de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.