Nieuwe business cases bij RIS Rubber

Vanderlande carousel | RIS Rubber

Op deze website is een nieuwe pagina ‘cases’ toegevoegd waar we voorbeelden beschrijven van – en over – partijen waarmee wij samenwerken. Van het begin van de samenwerking tot een blik in de toekomst. Meer over deze business cases leest u hier.

Vanderlande, samenwerking met wereldwijde topspeler

Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering. Luchthavens, pakketdiensten en distributiecentra zijn belangrijke klanten.

Wereldwijd verwerken de systemen van Vanderlande op 600 verschillende luchthavens 3,7 miljard stuks bagage per jaar. Dat zijn er 10,1 miljoen per dag. Op 13 van de TOP-20 wereldluchthavens vinden we de systemen Vanderlande terug. De rubberen matten van de bagagecarrousels waar koffers op worden vervoerd, beter bekend als rubberen slats, worden geproduceerd bij RIS Rubber in Lelystad.

Lees hier meer over de samenwerking met Vanderlande.

Boskalis, een innovatieve stairfender voor stationair baggermaterieel

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. , met het hoofdkantoor in Papendrecht, is expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening. Ze zijn actief in 90 landen en leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor de offshore branche, havens en kust- en deltagebieden van de wereld.

Grote schepen zijn vaak voorzien van rubber banden. Deze beschermen van een schip bij het aanmeren of als twee schepen op zee naast elkaar liggen. De banden worden ook gebruikt als de bemanning op zee het schip wil betreden of verlaten. Dit is niet zonder risico’s. Daarom hebben Boskalis en RIS Rubber hiervoor een oplossing bedacht: de ‘Stairfender.’

Lees hier meer over de samenwerking met Boskalis.

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen RIS Rubber? Onder aan de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.