De verbouwing; van sloop tot begin van de opbouw

Timelapse bij RIS Rubber

De (ver)bouw van het kantoorpand is alweer drie maanden in volle gang. Eind september is de sloop afgerond. De bestaande stalen constructie is de basis voor het nieuwe kantoor. Begin oktober is gestart met de nieuwbouw. Inmiddels ligt het dak erop en begint het nieuwe kantoorpand vorm te krijgen.

Voorlopige timelapse

Van de eerste twee maanden is een timelapse gemaakt door het bedrijf Prorama. Elke twee maanden geven we hiervan een update. De eerste versie toont de sloop en veel werkzaamheden onder de vloer. In de volgende update verwachten wij een stuk meer van de opbouw te laten zien. De muren en eerste verdieping zijn namelijk vlak na deze film geplaatst. Hierbij de eerste update:

De verbouwing verloopt voorspoedig en de nieuwe werkomgeving wordt rond april/mei opgeleverd.

Update van de verbouwing

Er is inmiddels een nieuwe timelapse gemaakt van de verbouwing t/m begin januari. Bekijk de nieuwe video hier: