De verbouwing; van sloop tot begin van de opbouw

De (ver)bouw van het kantoorpand is alweer drie maanden in volle gang. Eind september is de sloop afgerond. De bestaande stalen constructie is de basis voor het nieuwe kantoor. Begin oktober is gestart met de nieuwbouw. Inmiddels ligt het dak erop en begint het nieuwe kantoorpand vorm te krijgen.

Voorlopige timelapse

Van de eerste twee maanden is een timelapse gemaakt door het bedrijf Prorama. Elke twee maanden geven we hiervan een update. De eerste versie toont de sloop en veel werkzaamheden onder de vloer. In de volgende update verwachten wij een stuk meer van de opbouw te laten zien. De muren en eerste verdieping zijn namelijk vlak na deze film geplaatst. Hierbij de eerste update:

De verbouwing verloopt voorspoedig en de nieuwe werkomgeving wordt rond april/mei opgeleverd.

Openingstijden rond de Kerstdagen

Rondom de kerstdagen is RIS Rubber een aantal dagen gesloten. Op 23 en 24 december zijn wij bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur. De expeditie is bereikbaar van 8:00 tot 14:15 uur. Van woensdag 25 december t/m vrijdag 3 januari 2020 zijn wij gesloten. Vanaf maandag 6 januari zijn wij weer aan het werk en dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur.

RIS Rubber wenst iedereen hele fijne dagen en een succesvol nieuwjaar!