Europort beurs 2021, 2 t/m 5 november

Europort 2021 | RIS Rubber

Van 2 t/m 5 november staat RIS Rubber op de Europort beurs in Rotterdam Ahoy. U bent van harte welkom op onze stand (5203 hal 5).

Europort beurs

Elke twee jaar in de eerste week van november vindt de Europort beurs plaats. Van oudsher dé beurs en ontmoetingsplek waar de internationale maritieme industrie samenkomt om te verbinden, te innoveren en samen te werken. Onze bijdrage richt zich op de on- en offshore branche voor wie wij al tientallen jaren rubberproducten produceren.

Europort beurs | RIS Rubber

Stairfenders, bolfenders en afsluiters

Voor de on- en offshore branche richten wij ons onder meer op fendering en afsluiters. Op de stand tonen wij enkele custom made producten die op onze productielocaties in Lelystad of Bulgarije zijn gemaakt. Bijvoorbeeld de stairfenders die wij voor Boskalis hebben gemaakt. De productie van dit product kunt u hier bekijken.

Naast fenders zijn wij ook actief in afsluiters zoals vlinderklepafsluiters voor Emerson of pootafdichtingen voor olieopslagtanks van HMT. Lees meer over deze pootafdichtingen of bekijk ze op onze stand.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden binnen de on- en offshore branche.

Contact opnemen

Bezoek onze stand

RIS Rubber staat in hal 5 op stand 5203. Wij heten u van harte welkom. Schrijf je hier gratis in voor de beurs.

Europort banner | RIS Rubber

Meer informatie over de Europort is hier te vinden.

 

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen RIS Rubber? Onderaan de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.