Ontwikkelingen kantoorpand Pekstraat 7

Schilderwerkzaamheden Ekkelenkamp Schilders

Op vrijdag 17 april zijn wij vol enthousiasme verhuisd naar ons nieuwe kantoorpand aan de Pekstraat 7 in Lelystad. Helaas sloeg dit enthousiasme snel om naar verslagenheid. Op maandag 20 april troffen we het kantoorpand aan met forse waterschade. Binnen een paar uur was het meeste water afgevoerd. Het kwaad was echter al geschied.

Herstelwerkzaamheden kantoorpand

Er moest zo snel mogelijk worden gestart met de herstelwerkzaamheden. Om die reden zijn wij in dezelfde week weer tijdelijk naar de Pekstraat 2 gegaan. De verhuizing is soepel verlopen en ’s middags konden wij weer aan het werk in ons tijdelijke kantoor. In de fabriek is geen waterschade en de werkzaamheden hebben hier geen vertraging opgelopen. Er wordt hard gewerkt aan het herstel van het nieuwe kantoor. Na de bedrijfssluiting in juli (week 30 en week 31) kunnen we weer van de nieuwe werkplek genieten. Wanneer dit precies gaat zijn, is helaas nog niet bekend.

Eindresultaat timelapse

Ondanks de valse start blijven wij positief en hopen u in het najaar te verwelkomen in ons nieuwe kantoorpand. De timelapse van de gehele verbouwing is afgerond. Op de video is te zien dat de fabriek aan de buitenzijde nog niet is geschilderd. Deze schilderwerkzaamheden, uitgevoerd door Ekkelenkamp Schilders, zijn inmiddels ook afgerond. De fabriek heeft hiermee een make-over ondergaan en sluit nu aan bij de stijl van ons kantoor. Met trots laten wij het eindresultaat zien: