Herstelwerkzaamheden Pekstraat 7

Nieuw bedrijfspand RIS Rubber

Eind april troffen we ons nieuwe kantoorpand nat aan na een grote lekkage op de begane grond. Gevolg was dat we direct weer terug zijn verhuisd naar de tijdelijke huurlocatie op Pekstraat 2. Een half jaar later kunnen wij gelukkig melden dat we eind november terug verhuizen naar Pekstraat 7.

Mocht u nog niet op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rondom Pekstraat 7, is dit hier terug te lezen.

Herstelwerkzaamheden

De afgelopen maanden stonden in het teken van een periode van drogen en veel overleg met schade-experts, verzekeraars en de betrokken bouwpartners. De wederopbouw van ons nieuwe kantoorpand heeft daardoor iets langer op zich laten wachten dan gewenst.

Eind september is aannemer van Wijnen weer begonnen met de herstelwerkzaamheden van het kantoorpand. Het Lelystadse aannemersbedrijf Van Wijnen heeft destijds ook de gehele nieuwbouw verzorgd. De herstelwerkzaamheden duren ongeveer acht weken. Op dinsdag 24 november zal het kantoorpersoneel van RIS Rubber weer terug verhuizen naar het nieuwe kantoor.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om alles weer terug te brengen in dezelfde stijl, sfeer en staat zoals origineel bedacht. Het fantastische keukenmeubel inclusief rubberboom wordt weer opgebouwd en de heerlijke loungebanken komen ook weer terug.

Toekomst

RIS Rubber kijkt er naar uit om eindelijk te gaan genieten van ons nieuwe bedrijfspand en willen dit ook graag aan u laten zien. In verband met het Corona-virus zal een rondleiding wat langer op zich laten wachten, maar wat in het vat zit verzuurt niet!

Via Social Media houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen aan de Pekstraat 7.